Afscheidsfeest Samuel, Laura & kinderen

Graag nodigen wij jou/u persoonlijk uit voor ons afscheidsfeest op zondag 27 november. Vanaf 15.00 ben je van harte welkom in de Citadel, Bergweg 6 te Zeist.

Na jaren van voorbereiding is het moment dan nu echt aangebroken dat wij (Samuel, Laura, Noa, Daví, Joëlle, Anna en Raquel, de moeder van Samuel) ons klaarmaken om in januari 2017 te vertrekken naar Brazilië. Aangezien er in december ook allerlei andere feestelijkheden zijn, hebben we besloten om ons officiële afscheidsfeest al eind november te organiseren.

Het is voor ons een heel bijzonder moment. Samuel kreeg al op 8-jarige leeftijd de droom om kansarme kinderen in Brazilië te helpen en vanaf hun 2e afspraakje, werd Laura hier al bij betrokken. Hoe mooi is het dan om nu mee te maken dat deze langgekoesterde droom eindelijk werkelijkheid is geworden. Zoals je van ons gewend bent, zullen wij niet stilletjes via de achterdeur vertrekken, maar willen we graag iedereen uitnodigen om dit moment te kunnen delen en persoonlijk afscheid te kunnen nemen.

Van de Raa

1992

2003

2003

samuel-en-gezin-201610

2016

Het betekent ook dat, naast het feit dat we hiermee onze droom invulling geven, wij ook afscheid moeten nemen van dierbare familieleden en vrienden. Met name voor Laura’s ouders en onze beide zussen is dit niet makkelijk.

Tijdens deze middag zal er teruggeblikt worden op ons leven tot nu toe, maar natuurlijk ook vooruit gekeken worden naar de weg die voor ons ligt. Dit alles onder het genot van een drankje en een heerlijk Braziliaans diner, verzorgd door de moeder van Samuel.

Velen zijn de afgelopen jaren al getuige geweest van het heerlijke Braziliaanse eten en de gezellige sfeer tijdens één van de etentjes/barbecues bij ons thuis. Mocht dat voor jou nog niet zo zijn, dan is dat des te meer reden om aanwezig te zijn op deze dag. Natuurlijk zullen er ook sprekers zijn die de afgelopen jaren een rol in onze levens hebben gespeeld. En om het echt compleet te maken zal er ook zang en dans zijn. Een enorm feest dus.
Je kunt je inschrijven voor het afscheidsfeest via onderstaande formulier.

Er zijn verder geen kosten verbonden aan dit feest en daarmee hopen we zoveel mogelijk mensen te mogen ontmoeten. We zien ernaar uit u te mogen begroeten op ons afscheidsfeest!

“Ieder kind verdient een eerlijke kans”


Fout: Contact formulier niet gevonden.

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen