Arja Hilberdink – Penningmeester

Mijn naam is Arja Hilberdink. Ik ben 56 jaar en 36 jaar getrouwd met Bert. We hebben geen kinderen en wonen in Rockanje. Ik vind belangrijk om naast mijn zakelijke bestaan ook bij te dragen aan de “andere” kant van de maatschappij.
Samuel is een oud-collega van mij. Ik bewonder zijn bevlogenheid om kansarme kinderen in Brazilië een betere toekomst te geven. In 2010 heb ik de stilzwijgende afspraak gemaakt om hem te gaan helpen zijn doel te realiseren. De wil om te helpen is nog groter geworden toen ik in 2013 zijn vrouw Laura en zijn moeder Raquel heb leren kennen. Inmiddels zijn we zes jaar verder en is Samuel en zijn gezin alweer meer dan twee jaar in Brazilië en worden de eerste 100 kinderen opgevangen.
Ik heb een grote affiniteit met de Jeugdzorg en in het bijzonder met kansarme kinderen en voel mij zeer verbonden met hulp die helpt. Ieder kind verdient immers een eerlijke kans. Nieuwe Generatie Brasil zorgt hiervoor door kinderen een veilige plek te geven waar ze kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen.
Mijn persoonlijke bijdrage is om Samuel en zijn gezin met raad en daad bij te staan en om de financiële middelen goed te beheren en om transparantie te geven in de besteding van die middelen.

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen