Benefietdiner in kapel De Olijftak op 23 september 2017

Op zaterdagavond 23 september wordt onze mooie kapel voor één keer omgetoverd tot een gezellig Braziliaans restaurant. Te midden van geel-groene decoratie om ons helemaal in de sfeer van het land te brengen, vind je die avond een uitgebreid Braziliaans buffet. Op het menu staan o.a. rijst, gebraden kip, frisse groenten en uiteraard de typische bruine bonen voor de liefhebbers. Nadien volgt er natuurlijk ook nog een lekker dessert.

Terwijl je die avond geniet van het eten, de vrolijke sfeer en van elkaars gezelschap, kan je ook kennis maken met Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Alle opbrengsten van het diner zijn bedoeld voor deze stichting die geboren is vanuit de wens om kansarme kinderen in Brazilië een betere toekomst te bieden. Deze overtuiging wordt in de praktijk gebracht door kinderen en jongeren een plek te geven waar ze zich veilig en geliefd voelen, waar ze kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. Een plek waar ze kunnen groeien. Bij de realisatie van deze missie is de liefde van Jezus steeds de drijvende kracht.

Centraal in de werking van de Stichting staat volgend citaat uit het Evangelie volgens Mattheüs:
“Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op, ik was naakt, en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe”
— Mattheüs 25:35 —

Vanaf 17:00 verwelkomen we u graag in onze kapel aan de Leopoldslei 35 in Brasschaat. Om 18:00 start het diner (voorzien tot ongeveer 21 uur).
De prijs per persoon bedraagt € 35,- voor het diner, dessert, frisdranken, water en wijn. Voor kinderen tot 12 jaar bedraagt de prijs € 17,50.

Hier vindt u de flyer van het evenement.
En hier vindt u de Facebook pagina van het benefietdiner.

Twijfel vooral niet te lang als je er graag bij wil zijn op 23 september. Het aantal plaatsen in onze kapel/restaurant voor één avond is beperkt!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen