Dakplaten op sportplaats

  • Update op 01-05-2020 0% 0%
Stand van zaken verkoop virtuele dakplaten (0/816). Helpt u mee?

Elke dag wenden veel kinderen in Brazilië zich noodgedwongen tot drugs, straatbende en/of prostitutie; soms zelfs al op 6-jarige leeftijd! Puur en alleen omdat zij geen andere mogelijkheid zien om te overleven. 1 op de 7 Brazilianen kan niet lezen en schrijven. 1 op de 8 kinderen leeft op straat. Wij kunnen hier een einde aan maken mét uw hulp!

“Scholing = motor van de toekomst”

In onze Ontwikkelingscentrum in São João del Rei steunen we dagelijks 150 kinderen. Dankzij ons project, hebben deze kinderen en jongeren doordeweeks een veilige plek om buiten schooltijd naar toe te gaan waar ze in de eerste plaats liefde en aandacht ontvangen en een warme, gezonde maaltijd. Voor veel kinderen is deze maaltijd, samen met het eten dat op school wordt aangeboden, het belangrijkste eten wat ze op een dag krijgen. Vandaar dat het belangrijk is om iedere dag voor een volledige maaltijd te zorgen omdat dat thuis geen vanzelfsprekendheid is.

Naast liefde, aandacht en eten, krijgen alle kinderen dagelijks minimaal een uur huiswerkbegeleiding en/of bijles om te ondersteunen bij school en is er daarnaast tijd voor sport en ontspanning, creativiteit (keramiek, teken- en schilderlessen, borduren, knutselen), computervaardigheid, Engels en verschillende vakopleidingen (bakkerij, culinair, winkel, (fiets)monteur, communicatie).

Sinds 2018 bouwen we een sport- en speelplaats. Dit project is een samenwerking met het Willem van Oranje College. In april 2019 konden de ambassadeurs al allerlei activiteiten organiseren waarbij ze ook gebruik maakten van het sportveld en het speeltuin. Tegelijkertijd hebben ze aan den lijve ondervonden dat het plaatsen van een dak boven de sportplaats essentieel is, omdat het vaak te warm is door de felle zon, of te nat door de forse regenbuien. In oktober/november is de dakconstructie geplaatst en de planning voor schooljaar 2019/2020 is om voldoende geld in te zamelen om in april 2020 de dakplaten te kunnen aanschaffen en te plaatsen zodat de sportplaats beschermd is tegen regen en felle zon.

U bouwt mee door ‘virtuele dakplaten’ te kopen waarmee wij de dak kunnen plaatsen boven de sportplaats.

Doneer 1 m2 dakplaten voor €12,50

We hebben 816 m2 dakoppervlakte aan dakplaten nodig. Dit komt omgerekend neer op ongeveer €10.000,-. De kosten per m2 is €12,50.  Een veelvoud van dit bedrag mag uiteraard ook.

Uw steentje bijdragen? Graag! U kunt op 2 manieren mee doen:

  1. Direct geld overmaken naar NL03 ABNA 0545 4225 82 t.n.v. Stichting Nieuwe Generatie Brasil o.v.v.: uw naam en hoeveel m2 dakplaten u wil doneren.
  2. Hieronder kunt u direct dakplaten “kopen” en betalen via iDeal

In beide gevallen vragen we u om ook een mail te sturen naar info@ng-brasil.nl met de mededeling dat u meedoet. Zo kunnen we u op de hoogte te houden van de vorderingen van deze actie en het bouwproces in Brazilië.

Stichting Nieuwe Generatie Brasil

Vanuit Stichting Nieuwe Generatie Brasil zetten wij ons in om kansarme kinderen in Brazilië een kansrijke toekomst te bieden, gericht op leven in plaats van óverleven. Stichting Nieuwe Generatie Brasil gelooft dat ieder kind een eerlijke kans verdient!

Doneer nu

Via onderstaande afbeeldingen kunt u direct doneren.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Laatste update bouw Sport- en Speelplaats

Een dikke kus door de brievenbus!

Een dikke kus door de brievenbus!

De ambassadeurs van Willem goes Brasil voerden een fundraisingsactie tijdens Valentijnsdag. Ondanks de lockdown wilden de ambassadeurs graag een actie organiseren met het motto Steun de vakschool en Verras je...

Update Willem Goes Brasil S5 Afl. 1

In onze vakschool in São João del Rei vangen we kinderen op in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. Op deze veilige plek, weg van de straat, krijgen ze iets te eten, een knuffel, kunnen ze sporten en spelen en worden ze geholpen met hun...

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen