Eenmalige gift

Dankzij de bedragen die Stichting Nieuwe Generatie Brasil via donateurs en schenkers ontvangt, kunnen we kansarme kinderen / jongeren in Brazilië een plek geven waar ze zich veilig en geliefd voelen. Dat is hard nodig voor de vele kinderen in nood in Brazilië! Steun ons werk door een éénmalige gift over te maken naar de onderstaande gegevens.

Word vaste donateur

Om de kinderen/jongeren in Brazilië te ondersteunen een betere toekomst op te bouwen kunnen we iedere gift goed gebruiken. Maar om structureel zaken te verbeteren en ons werk draaiende te houden, is een periodieke gift essentieel om onze doelstellingen te verwezenlijken. Hiermee kunnen we structureel meer kinderen/jongeren helpen. Kunt u het missen en hebt u vertrouwen in ons werk? Meld je aan als vaste donateur!

Bankgegevens

Naam: Stichting Nieuwe Generatie Brasil
Bankrekening: NL03 ABNA 0545 4225 82
ovv: Uw naam en adres.

Wij, en ook de kinderen in Brazilië, zijn u erg dankbaar met uw steun.

Direct Doneren via paypal of iDeal

Wilt u graag direct geld naar ons onvermaken? Dan kan dat via paypal of via iDeal. Als u op de paypal knop drukt, komt u op een pagina van paypal. Hebt u geen paypal account? Geen probleem. Ook zonder account kunt u direct via uw credit card geld overmaken.
Doneren via iDeal gaat op dit moment via een soort webshop. U kunt eerst het bedrag invullen en vervolgens afrekenen. Daarbij kiest u voor de optie iDeal.

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen