Zaterdag 13 juni 2020: de eerste levering van een bestelling via de Webshop van Stichting Nieuwe Generatie Brasil (Nancy’s Beestenboel)

We maakten een ideale combinatie en koppelden het nuttige aan het aangename!

Na een gezellige lunch bij Arja en Bert Hilberdink, bestegen we ons ijzeren ros, ook fiets genoemd, en reden richting Hellevoetsluis om de twee bestelde kikkers Plons te leveren. Dat verliep vlot en na 18km stonden we aan de deur van de koopster. Ze koos voor de twee met het rood-witte broekje omdat deze de gepaste uitvoering zijn van de kikkers in de boekjes van Max Velthuijs, een toevallige meevaller. Het geheel van boekjes en kikkers was bestemd voor een kraamcadeau enerzijds en voor een neefje anderzijds.

De kikker met het blauw-witte broekje mocht verder met ons op fietstocht naar Brielle en vervolgens naar Rockanje, waar we onze fietsen terug op de auto plaatsten.

Van daaruit ging de tocht naar Meriellen (de zus van Samuel) in Rotterdam, waar een heerlijke BBQ op ons wachtte. Het deed deugd om haar en de jongens, Miguel en Matteus, weer terug te zien! 

Nadien begaven we ons, met de ondergaande zon in ons kielzog en met een meer dan tevreden gevoel, terug naar huis. We hadden een zalige ‘vakantiedag’!

Met dank aan alle lieve mensen die er deel van uitmaakten!