Begin november zijn we met onze eindejaarsactie gestart om geld in te zamelen om een pick-up auto te kunnen kopen voor Stichting Nieuwe Generatie Brasil. In Brazilië zal deze auto gebruikt gaan worden om de grote hoeveelheden boodschappen die moeten worden gedaan te vervoeren, om donaties van boeren (via onverharde wegen) op te halen en ook om de leerlingen naar de praktijklocaties of naar medische voorzieningen te brengen, om met de kinderen een ecologisch uitstapje te maken naar de berg of om naar Rio de Janeiro of Sao Paulo te rijden om bezoekers op te halen of om inkopen van materialen te doen. 

Op 1 december, #GivingTuesday,  hebben we via een livestream-verbinding een hele mooie dag beleeft, waarin de samenwerking tussen Nederland, België en Brazilië op een fantastische manier in beeld is gebracht. Het was een dag met vele filmpjes, interviews, muziek en bezoeken aan diverse donateurs in Sao Joao del Rei. Aan het einde van de dag stond de teller voor de Pick-up op 64% van het benodigde bedrag. Stichting Nieuwe Generatie Brasil heeft vele mooie donaties in Nederland, België en Brazilië voor de Pick-up mogen ontvangen.

Wij danken iedereen voor de gulle gaven die zij hebben gedaan. Maar….. we zijn er nog niet en hebben nog ruim EUR 8.000 nodig. Wij vertrouwen er op dat we in december nog voldoende giften mogen ontvangen om in het nieuwe jaar een robuuste auto te kunnen kopen en nog meer kunnen betekenen voor de kinderen in Brazilië.

Helpt u mee? Immers……………..Ieder kind verdient een eerlijke kans!