Het jaar 2020 loopt totaal anders dan gedacht. Dit geldt natuurlijk voor ons allen wereldwijd en het is niet anders bij Stichting Nieuwe Generatie Brasil. We begonnen het jaar vol energie met grootse plannen en na 2 maanden hebben we alles om moeten gooien wegens de pandemie.

In januari zijn we het jaar begonnen met maar liefst 145 kinderen. Dit is een groei van 49 kinderen ten opzichte van 2019. We zijn erg dankbaar dat we de financiële middelen hebben gevonden om extra kinderen te steunen. Dit had niet zonder zoveel donateurs gekund! Maar voordat we het wisten werd alles anders. Een virus kwam langs en alles moest anders……

Zoals velen weten vinden wij het als stichting belangrijk om iedereen periodiek te informeren over alle activiteiten. Daarnaast willen we u deelgenoot maken van alle leuke en bijzondere ervaringen die we meemaken. Wilt u ook graag op de hoogte blijven en ontvangt u graag de nieuwsbrief per email of per post ? Vul dan uw gegevens in op het onderstaande formulier. U krijgt de volgende nieuwsbrief dan automatisch opgestuurd.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van ons nieuwsbrief van April 2020