Het heeft veel te lang geduurd. Eindelijk komen ze weer naar Nederland. Op 14 december zullen Samuel, Laura, Noa, Daví, Joëlle en Laura, na drie jaar, landen op Schiphol.

Nadat Samuel en Laura met hun gezin op 5 april 2017 vertrokken naar Brazilië om daar hun droom te verwezenlijken zijn ze eenmaal terug geweest in Nederland. Dat was een groot succes en iedereen was blij om elkaar weer te zien.  Door Corona heeft het drie jaar geduurd voordat zij weer naar Nederland konden komen. Laten we bidden en hopen dat Corona de komende weken geen roet in het eten gaat gooien.

Zoals gezegd landt de familie Van de Raa op 14 december in Nederland en zij vertrekken op 17 januari 2022 terug naar Brazilië. In Nederland zullen zij natuurlijk voldoende tijd met hun familie, vrienden, schoolvriendjes en -vriendinnetjes doorbrengen en ook een aantal dagen er als gezin er op uitgaan.

Maar het bezoek staat zeker ook in het teken van het ontmoeten van trouwe volgers, donateurs en anderszins betrokkenen bij Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Voor iedereen is er wel een mogelijkheid om Samuel en Laura te zien en te spreken. Zo zullen zij bijvoorbeeld kerken bezoeken in Zeist, IJsselstein, Rotterdam, Alkmaar. Wordt er bij a.s.r. een mini-reünie georganiseerd en zal Laura naar het Willem van Oranje Collega gaan. Ook staan er diverse gesprekken gepland met Stichtingen die het werk in Brazilië ondersteunen. Wilt u of wil jij ook de gelegenheid hebben om hen te zien of te spreken, stuur dan een berichtje naar Samuel of Laura en zij kunnen je precies vertellen wanneer ze waar zijn.

Bent u net zo blij als hen dat ze naar Nederland komen en draagt u het werk van Stichting Nieuwe Generatie Brasil een waar hart toe, dan is dit misschien een mooie gelegenheid om een donatie te doen! Immers…… Ieder kind verdient een eerlijke kans!