Fraudeprotocol

Fraudeprotocol

Fraude kent vele verschijningsvormen. De essentie ervan is echter steeds dezelfde: mensen (of organisaties) eigenen zich geld of vermogensbestanddelen toe waar ze geen recht op hebben en tasten daardoor de rechten van anderen aan. Ze doen dat door bijvoorbeeld projecten niet uit te voeren maar wel te verklaren dat ze zijn uitgevoerd, door kostenposten op te voeren terwijl die kosten niet zijn gemaakt of geld dat bestemd was voor Stichting Nieuwe Generatie Brasil niet aan Stichting Nieuwe Generatie Brasil af te dragen. Daardoor benadelen ze Stichting Nieuwe Generatie Brasil in haar doelstellingen. Het begrip fraude als zodanig is niet gedefinieerd in het Wetboek van Strafrecht. Het gaat echter om zaken die doorgaans met de term fraude worden aangeduid, waarbij kan worden gedacht aan: valsheid in geschrifte, oplichting, bedrog, corruptie, diefstal en/of verduistering.

Visie op fraude

Het zijn van goede rentmeesters ervaren we als Stichting Nieuwe Generatie Brasil als een kostbare opdracht. We krijgen middelen ter beschikking om onze doelstellingen uit te voeren. Fraude gaat in onze ogen verder dan het misbruik van middelen. Het beschaamt niet alleen het vertrouwen van onze donateurs en andere betrokken. Het past ook niet in de normen en waarden die wij uitdragen naar de nieuwe generatie Brazilianen.

Indien u vragen heeft over het fraudeprotocol van Stichting Nieuwe Generatie Brasil, dan kunt u een e-mail sturen naar info@ng-brasil.com.

Fraudeprotocol downloaden

Hier kunt u ons fraudeprotocol downloaden.

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Lorran

Mijn naam is Lorran. Ik ben 12 jaar en mijn droom is om politieagent te worden

Vitória

Mijn naam is Vitória, ik ben 14 jaar oud en mijn droom is om politieagente te worden

Erick

Mijn naam is Erick, ik ben 11 jaar oud en ik wil graag brandweerman worden

Gabrielly

Mijn naam is Gabrielly, ik ben 12 jaar oud en ik wil later graag het leger in

João Arthur

Mijn naam is João Arthur, ik ben 13 jaar oud en ik wil graag een betere toekomst

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen