Eduardo

Eduardo

Mijn naam is Eduardo. Ik ben een jongen van 15 jaar en ik wil later politieagent worden. Op school heb ik moeite rekenen. Dat is een lastige vak voor mij. Ik hou van Taekwando. Ik ben een rustige jongen die en ik praat heel zachtjes omdat ik verlegen ben. Ik weet eigenlijk niet helemaal wat ik leuk vind in de vakschool maar doe wel mee met alle activiteiten. Computerles vind ik wel interessant.

Ik zou graag een sponsor hebben in Nederland. Wilt u mijn sponsor worden?

  Ja, ik wil Gabriel da Silva graag een betere toekomst bieden  Behalve de foto geven wij voorkeur aan het digitaal verzenden van informatie. Mocht u alles per post willen ontvangen dan kunt u dat hieronder aangeven.
  Per e-mailPer postPer post en e-mail

  SEPA Machtiging
  Hierbij machtig ik Stichting Nieuwe Generatie Brasil om maandelijks een bedrag van EUR 30,00 af te schrijven van onderstaande bankrekening


  Voorwaarden
  Stichting Nieuwe Generatie Brasil, De La Reijweg 23, 4818 BA, Breda
  incassant ID: NL06ZZZ586572900000

  Door ondertekening van het formulier geeft u toestemming aan stichting Nieuwe Generatie Brasil om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Nieuwe Generatie Brasil.
  Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via fundakid@ng-brasil.com

  anbi2

   

  Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen