Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Iemand daadwerkelijk op weg helpen? Echt investeren in een betere toekomst? Word dan sponsor van een nieuwe generatie en doe mee met het Fund-a-Kid programma.
Wat mooi dat U overweegt om een kind te sponsoren! U kunt daadwerkelijk het verschil maken!

Stichting Nieuwe Generatie Brasil investeert in de toekomst van een nieuwe generatie kinderen in Brazilië door hen te ondersteunen tijdens het opgroeien tot volwassenen, die zelfstandig in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Dit doen we door vakonderwijs te geven gericht op werk waar behoefte aan is. Naast scholing bieden wij de kinderen spel- & sportfaciliteiten zodat zij hun sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen. In de naastgelegen moestuin en keuken leren de kinderen over zorg en verantwoordelijkheid nemen en gezond eten. Hierbij worden wij gedreven door de liefde van Jezus, met de Bijbel als ons ethisch kompas.

Voor 30 euro per maand investeert u in de toekomst van een kind en zijn of haar omgeving. Van dit geld worden namelijk het lesmateriaal en de leraren betaald. Zo creëren we tevens banen voor de lokale gemeenschap. Natuurlijk betrekken we ook de ouders bij het onderwijs. Daarnaast verzorgen we regelmatig activiteiten voor de gezinnen in de omgeving van ons ontwikkelingscentrum.

Voor minder dan 1 euro per dag helpt u niet alleen een kind, maar een hele gemeenschap. En door het persoonlijk contact met uw sponsorkind, dat wij voor u zullen faciliteren, ontdekt u hoe waardevol uw steun is!

Hebt u nog vragen, kijk eens in “veel gestelde vragen” of neem contact met ons op via fundakid@ng-brasil.com.

 

 

Hoe werkt Fund-a-kid?

De kinderen uit het sponsorprogramma nemen allemaal deel aan het project van Associação Nova Geração Brasil, onze partner in São João del Rei. We benaderen kinderen en ouders actief om deel te nemen aan het programma, maar ouders of verzorgers kunnen hun kinderen ook zelf aanmelden. Vervolgens maken we een analyse om te kijken of de kinderen ook daadwerkelijk tot de doelgroep behoren. Wanneer dat zo is, worden zij toegelaten. U kunt in het overzicht hieronder een kind kiezen dat u graag wilt sponsoren of, indien u dat liever heeft, maken wij een match tussen een kind en u als sponsor.

Sophya

 

 

 

 

 

Luan

 

 

 

 

 

Lucas Emanuel

 

 

 

 

 

Luna

 

 

 

 

 

Sophia

 

 

 

 

 

Ederson

 

 

 

 

 

João Arthur

 

 

 

 

 

Lorena

 

 

 

 

 

Wilt u de keuze aan ons laten? Vul dan onderstaand formulier in

  Ja, ik wil graag iemand een betere toekomst bieden

  Voorkeuren:
  Geslacht: Geen voorkeurJongenMeisje
  Leeftijd: Geen voorkeur6 - 11 jaar12 - 17 jaar  Behalve de foto geven wij voorkeur aan het digitaal verzenden van informatie. Mocht u alles per post willen ontvangen dan kunt u dat hieronder aangeven.
  Per e-mailPer postPer post en e-mail

  SEPA Machtiging
  Hierbij machtig ik Stichting Nieuwe Generatie Brasil om maandelijks een bedrag van EUR 30,00 af te schrijven van onderstaande bankrekening  Voorwaarden
  Stichting Nieuwe Generatie Brasil, De La Reijweg 23, 4818 BA, Breda
  incassant ID: NL06ZZZ586572900000
  Door ondertekening van het formulier geeft u toestemming aan stichting Nieuwe Generatie Brasil om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Nieuwe Generatie Brasil.
  Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via fundakid@ng-brasil.com