Ícaro

Ícaro

Mijn naam is Ícaro. Ik ben een jongen van 10 jaar en mijn droom is om later politieagent te worden. Ik ben de middelste van 3 broers en we gaan inmiddels allemaal naar het ontwikkelingscentrum. Daar vinden ze mij een lieve, slimme, vrolijke jongen die goed meedoet. Op school gaat het ook goed al was het wel moeilijk om te studeren tijdens de pandemie. Mijn moeder hoopt dat ik dankzij het ontwikkelingscentrum betere kans krijg voor de toekomst en niet op straat ga rondhangen zoals andere kinderen uit de wijk. We hebben niet veel geld thuis dus is het fijn dat ik in ieder geval iedere dag lekker kan eten bij het ontwikkelingscentrum.

Ik zou graag een sponsor hebben in Nederland. Wilt u mijn sponsor worden?

  Ja, ik wil Ícaro graag een betere toekomst bieden  Behalve de foto geven wij voorkeur aan het digitaal verzenden van informatie. Mocht u alles per post willen ontvangen dan kunt u dat hieronder aangeven.
  Per e-mailPer postPer post en e-mail

  SEPA Machtiging
  Hierbij machtig ik Stichting Nieuwe Generatie Brasil om maandelijks een bedrag van EUR 30,00 af te schrijven van onderstaande bankrekening  Voorwaarden
  Stichting Nieuwe Generatie Brasil, De La Reijweg 23, 4818 BA, Breda
  incassant ID: NL06ZZZ586572900000
  Door ondertekening van het formulier geeft u toestemming aan stichting Nieuwe Generatie Brasil om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Nieuwe Generatie Brasil.
  Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via fundakid@ng-brasil.com

  anbi2

   

  Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen