Maria Fernanda

Maria Fernanda

Mijn naam is Maria Fernanda. Ik ben een meisje van 9 jaar en ik weet nog niet precies wat ik wil worden. Mijn ouders hopen vooral dat ik meer kansen en mogelijkheden krijg door de vakschool en dat ik leer wat de juiste normen en waarden zijn. Ik vind het heel leuk op de vakschool alhoewel ik het lastig vind om vroeg op te staan. Ik doe heel netjes mee met alle activiteiten van de vakschool samen met mijn oudere broer. Wilt u mijn sponsor worden?

  Ja, ik wil Ederson graag een betere toekomst bieden  Behalve de foto geven wij voorkeur aan het digitaal verzenden van informatie. Mocht u alles per post willen ontvangen dan kunt u dat hieronder aangeven.
  Per e-mailPer postPer post en e-mail

  SEPA Machtiging
  Hierbij machtig ik Stichting Nieuwe Generatie Brasil om maandelijks een bedrag van EUR 30,00 af te schrijven van onderstaande bankrekening


  Voorwaarden
  Stichting Nieuwe Generatie Brasil, De La Reijweg 23, 4818 BA, Breda
  incassant ID: NL06ZZZ586572900000

  Door ondertekening van het formulier geeft u toestemming aan stichting Nieuwe Generatie Brasil om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Nieuwe Generatie Brasil.
  Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via fundakid@ng-brasil.com

  anbi2

   

  Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen