Maria Vitória

Maria Vitória

Mijn naam is Maria Vitória. Ik ben een eigenwijs meisje van 8 jaar en de jongste uit een gezin met 5 kinderen. Mijn oudste twee broers zijn al volwassen, maar wonen nog wel thuis. Dat is af en toe best krap, want we wonen samen met onze moeder in een klein flatje. Gelukkig kunnen we wel goed met elkaar opschieten. Mijn andere broer en zus zitten ook bij het ontwikkelingscentrum. Ik vind het daar heel leuk en doe goed mee, al wil ik soms iets teveel mijn eigen zin doen. Mijn favoriete activiteiten zijn spelen in het speeltuintje en koekjes bakken in de bakkerij.

Ik zou graag een sponsor hebben in Nederland. Wilt u mijn sponsor worden?

  Ja, ik wil Maria Vitória graag een betere toekomst bieden  Behalve de foto geven wij voorkeur aan het digitaal verzenden van informatie. Mocht u alles per post willen ontvangen dan kunt u dat hieronder aangeven.
  Per e-mailPer postPer post en e-mail

  SEPA Machtiging
  Hierbij machtig ik Stichting Nieuwe Generatie Brasil om maandelijks een bedrag van EUR 30,00 af te schrijven van onderstaande bankrekening  Voorwaarden
  Stichting Nieuwe Generatie Brasil, De La Reijweg 23, 4818 BA, Breda
  incassant ID: NL06ZZZ586572900000
  Door ondertekening van het formulier geeft u toestemming aan stichting Nieuwe Generatie Brasil om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Nieuwe Generatie Brasil.
  Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via fundakid@ng-brasil.com

  anbi2

   

  Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen