Milene

Milene

Mijn naam is Milene. Ik ben een verlegen meisje van 7 jaar. Mijn oudere broer en zus gaan ook naar het ontwikkelingscentrum. Ik zit op een school voor zwakbegaafde kinderen, maar daar leer ik niet om te lezen en schrijven en dat wil ik wel heel graag. Bij het ontwikkelingscentrum heb ik al geleerd om mijn naam te schrijven. Daar ben ik heel trots op! In het begin durfde ik bijna niets te zeggen en niet eens de anderen aan te kijken. Nu gaat dat al veel beter en doe ik enthousiast aan alle activiteiten mee. Ik krijg ook extra ondersteuning van het ‘zorgteam’ waardoor ik me nog beter kan ontwikkelen.

Ik zou graag een sponsor hebben in Nederland. Wilt u mijn sponsor worden?

  Ja, ik wil Milene graag een betere toekomst bieden  Behalve de foto geven wij voorkeur aan het digitaal verzenden van informatie. Mocht u alles per post willen ontvangen dan kunt u dat hieronder aangeven.
  Per e-mailPer postPer post en e-mail

  SEPA Machtiging
  Hierbij machtig ik Stichting Nieuwe Generatie Brasil om maandelijks een bedrag van EUR 30,00 af te schrijven van onderstaande bankrekening  Voorwaarden
  Stichting Nieuwe Generatie Brasil, De La Reijweg 23, 4818 BA, Breda
  incassant ID: NL06ZZZ586572900000
  Door ondertekening van het formulier geeft u toestemming aan stichting Nieuwe Generatie Brasil om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Nieuwe Generatie Brasil.
  Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via fundakid@ng-brasil.com

  anbi2

   

  Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen