Monique

Monique

Mijn naam is Monique. Ik ben een meisje van 10 jaar en ik weet nog niet wat ik later wil worden. Ik zit in het 4e jaar (groep 6) op school maar ik kan nog niet lezen en dus vind ik het heel erg moeilijk. Bij het project helpen ze met extra bijlessen zodat ik beter mee kan doen op school. Het leukste vind ik om lekker buiten in de speeltuin van het project te spelen. Dat is veel beter dan de hele tijd op straat blijven!

Ik zou graag een sponsor hebben in Nederland. Wilt u mijn sponsor worden?

  Ja, ik wil Monique graag een betere toekomst bieden  Behalve de foto geven wij voorkeur aan het digitaal verzenden van informatie. Mocht u alles per post willen ontvangen dan kunt u dat hieronder aangeven.
  Per e-mailPer postPer post en e-mail

  SEPA Machtiging
  Hierbij machtig ik Stichting Nieuwe Generatie Brasil om maandelijks een bedrag van EUR 30,00 af te schrijven van onderstaande bankrekening


  Voorwaarden
  Stichting Nieuwe Generatie Brasil, De La Reijweg 23, 4818 BA, Breda
  incassant ID: NL06ZZZ586572900000

  Door ondertekening van het formulier geeft u toestemming aan stichting Nieuwe Generatie Brasil om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Nieuwe Generatie Brasil.
  Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via fundakid@ng-brasil.com

  anbi2

   

  Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen