Sophya Cristina

Sophya Cristina

Mijn naam is Sophya. Ik ben een meisje van 15 jaar en het is mijn droom om later dokter te worden. Mijn moeder hoopt dat ik meer kansen en mogelijkheden krijg door de vakschool. Ik ben vaak nerveus en daardoor heb ik moeite om me te concentreren op school en tijdens activiteiten. Ook thuis is het vaak onrustig, waardoor ik vaak niet lekker in mijn vel zit. Ik ben heel blij dat ik bij het ontwikkelingscentrum ook begeleid wordt door een psychologe. Zij helpt mij met alle problemen die ik heb. Verder vind ik het heel gezellig en heb ik al heel veel geleerd bij het project.

Ik zou graag een sponsor hebben in Nederland. Wilt u mijn sponsor worden?

  Ja, ik wil Sophya Cristina graag een betere toekomst bieden  Behalve de foto geven wij voorkeur aan het digitaal verzenden van informatie. Mocht u alles per post willen ontvangen dan kunt u dat hieronder aangeven.
  Per e-mailPer postPer post en e-mail

  SEPA Machtiging
  Hierbij machtig ik Stichting Nieuwe Generatie Brasil om maandelijks een bedrag van EUR 30,00 af te schrijven van onderstaande bankrekening  Voorwaarden
  Stichting Nieuwe Generatie Brasil, De La Reijweg 23, 4818 BA, Breda
  incassant ID: NL06ZZZ586572900000
  Door ondertekening van het formulier geeft u toestemming aan stichting Nieuwe Generatie Brasil om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Nieuwe Generatie Brasil.
  Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via fundakid@ng-brasil.com

  anbi2

   

  Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen