Yasmin

Yasmin

Ik ben Yasmin Ketlen en ik ben 12 jaar. Mijn droom is om advocate te worden. Ik ga altijd graag naar het ontwikkelingscentrum en daar word ik goed geholpen. Ik heb namelijk best wel moeite met mijn schoolwerk en daarom vind ik het niet altijd leuk om te doen. Dankzij een speciaal project wordt ik ook geholpen door een logopedist. Thuis is het niet altijd makkelijk. Ik woon met mijn moeder in een klein flatje. Mijn vader zie ik niet meer. Vroeger was er veel ruzie tussen mijn ouders.

Ik zou het echt heel gaaf vinden als je mij wilt sponsoren

  Ja, ik wil Yasmin graag een betere toekomst bieden  Behalve de foto geven wij voorkeur aan het digitaal verzenden van informatie. Mocht u alles per post willen ontvangen dan kunt u dat hieronder aangeven.
  Per e-mailPer postPer post en e-mail

  SEPA Machtiging
  Hierbij machtig ik Stichting Nieuwe Generatie Brasil om maandelijks een bedrag van EUR 30,00 af te schrijven van onderstaande bankrekening  Voorwaarden
  Stichting Nieuwe Generatie Brasil, De La Reijweg 23, 4818 BA, Breda
  incassant ID: NL06ZZZ586572900000
  Door ondertekening van het formulier geeft u toestemming aan stichting Nieuwe Generatie Brasil om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Nieuwe Generatie Brasil.
  Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via fundakid@ng-brasil.com

  anbi2

   

  Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen