#GivingTuesday is de wereldwijde actiedag om goed te doen. We vieren #GivingTuesday op de eerste dinsdag na Black Friday en Cyber Monday. Dit jaar is dat op 29 november 2022. Een tijd voor goede doelen en maatschappelijke organisaties om hun werk en doelen onder de aandacht te brengen bij zoveel mogelijk mensen. #GivingTuesday markeert het begin van een traditionele periode die in het teken staat van geven. Het seizoen om te geven aan mensen en maatschappelijke organisaties die hulp hard nodig hebben.

Stichting Nieuwe Generatie Brasil zal evenals in voorgaande jaren meedoen met dit initiatief. Hiermee willen we onze naamsbekendheid vergroten en ons mooie project onder de aandacht van nog meer mensen brengen.

Dit jaar is ons doel om geld op te halen voor de inrichting van ons nieuwe gebouw. Op de foto ziet u de voorbereidingen voor ons nieuwe gebouw. Wij hopen in 2023 te starten met de bouw van extra leslokalen en praktijkruimtes. Tevens zullen we ook ruimtes creëren waarin we jongere kinderen, in de leeftijd van 4 tot 6 jaar kunnen opvangen. Bij de inrichting kun je in eerste instantie denken aan tafels en stoelen, maar ook bijv. de inrichting van de ruimte op de vakopleiding schoonheidsspecialiste, kapper, fietsenmaker e.a. te volgen. En de ruimtes voor de jongere kinderen willen we graag inrichten met op hen gerichte materialen, zoals bijv. een poppenhoek, bouwen met grote blokken, zitkussens, etc.

U kunt op meerdere manieren bijdragen aan het benodigde bedrag voor de inrichting:

– door een aankoop van één of meerdere onderdelen te doen in onze webshop (vanaf 1 november geopend)

– door gebruik te maken van onderstaand Tikkie 👇

– door overschrijving naar bankrekeningnummer NL03 ABNA 0545 4225 82 o.v.v. “Inrichting nieuwe gebouw”

Doet u mee? Immers…… Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Arja Hilberdink via 06-22451866 of arja.hilberdink@ng-brasil.com.