Hans Tims – Externe Relaties

Hans Tims

Mijn naam is Hans Tims. Ik ben getrouwd met Esther Tims  en we zijn voorgangers van de Nieuw Testamentische Gemeente IJsselstein en leiders van de Stichting Hij Leeft Zending. Verder ben ik ook hoofdredacteur van Church Life Magazine,  regioleider van Friends for Ministries in Fellowship en Algemeen Bestuurslid van Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Na 10 jaar fulltime evangelist te zijn geweest heb ik 25 jaar lang een succesvolle carrière in het bedrijfsleven gehad, om in het jaar 2000 weer fulltime voor de Heer aan de slag te gaan.

Mijn visie voor het overdragen van kennis vanuit een bijbels perspectief is intussen voor zowel het bedrijfsleven als voor kerken en gemeenten van een grote waarde gebleken. Mijn vrouw Esther Tims is een bekende gospelzangeres. Ik ben een adviserende en praktisch gerichte persoon met een charismatische kijk op gemeente en samenleving.

Samuel en Laura van de Raa ken ik al heel veel jaren. Samuel afkomstig uit een familie waar al generaties lang zending wordt bedreven heb ik al heel jong zien groeien in zijn verlangen om ook zijn leven in de dienst van de Heer te stellen. Dit is een proces van vele jaren geweest waar de passie voor Brazilië en de nood van dit land met z’n vele aspecten en het verlangen om hier iets aan te doen alleen maar meer is geworden.

Nu wordt die passie omgezet in daden. Samuel en Laura, samen met hun kinderen, zullen hun veilige beschermde leven inruilen voor het avontuur met God om kansarme kinderen in Brazilië een nieuw leven te bieden. Van harte steun ik deze opdracht en zal daar waar nodig mijn bijdrage leveren om hen met raad en daad terzijde te staan als adviseur van dit prachtige werk. Ik beveel dit werk dan ook bij een ieder van harte aan!

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen