Help mee!

Help ons de kansarme kinderen in Brazilië te helpen!

Stichting Nieuwe Generatie Brasil en haar werkers, zijn op dit moment voor 100% afhankelijk van giften. Daarnaast zijn we continue op zoek naar vrijwilligers om ons te helpen onze doelstellingen te bereiken. Bent u enthousiast geworden en wilt u ons graag helpen? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben 6 redenen voor u om ons te steunen

Wij geven kinderen en jongeren zicht op een betere toekomst

Stichting Nieuwe Generatie Brasil heeft als belangrijkste doel om kansarme kinderen en jongeren in Brazilië te helpen om zich te ontwikkelen. Zo willen wij hen in staat stellen om te bouwen aan een betere toekomst voor zichzelf en hun omgeving. Onze overtuiging is dat groei en ontwikkeling pas kunnen ontstaan als kinderen zich veilig voelen. Daarom willen wij in de eerste plaats een veilige omgeving creëren en van daaruit verder bouwen.

Wij zijn een nieuwe generatie met veel historie

Stichting Nieuwe Generatie Brasil is geallieerd aan verschillende grote organisaties die al vele jaren ervaring hebben op het gebied van zending en ontwikkelingswerk. Denk hierbij aan stichting Hij Leeft, Evangelie Gemeente Zeist. Ons bestuur en adviesgroep bestaat uit (zeer) ervaren leiders. Daarnaast is familie van de Raa een bekende naam op het gebied van ontwikkelingswerk in Brazilië.

Wij zijn transparant. U ziet precies wat wij (met uw geld) doen.

De oprichters van de stichting gaan zelf in Brazilië wonen om daar ter plekke de kinderen en jongeren te helpen. Alles wat u aan ons geeft, gaat dus direct naar de plek van bestemming.

ANBI-status: uw gift is aftrekbaar

Stichting Nieuwe Generatie Brasil is een stichting met een ANBI status. Dat betekent de wettelijke status van Algemeen Nut Beogende Instelling. Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Een ANBI betaalt geen erfbelasting of schenkbelasting voor erfenissen en schenkingen die de instelling gebruikt voor het algemeen belang. En als een ANBI zelf schenkingen doet in het algemene belang, dan hoeft de ontvanger geen schenkbelasting te betalen.

Uw geld gaat rechtstreeks naar de kinderen, zonder tussenorganisaties

Onze naam “nieuwe generatie” slaat niet alleen op onze doelgroep, maar ook op de manier waarop wij willen werken: wij streven ernaar zo transparant mogelijk te werk te gaan. Op die manier weet u precies waar uw gift voor wordt gebruikt. Bovendien wordt onze jaarrekening altijd door een accountant goedgekeurd.

Nieuwe generatie: nieuwe mogelijkheden

Met nieuwe generatie bedoelen wij ook nieuwe mogelijkheden om ons te steunen.

  • Ben je enthousiast geworden en wil je graag persoonlijk helpen: als ambassadeur van een project kun je voorlichting geven en acties bedenken om geld (en/of spullen) in te zamelen voor het door jou gekozen project. Zo raak je direct betrokken bij ons werk in Brazilië
  • Iedereen die ons in Brazilië wil komen helpen is van harte welkom. Je kunt bijvoorbeeld een vrijwilligerswerk-vakantie combineren met een rondreis door het land en zo genieten van alle mooie dingen die Brazilië te bieden heeft.

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen