Henk Wassink – Secretaris

Henk Wassink

Mijn naam is Henk Wassink en ben 42 jaar. Mijn vrouw ken ik al ruim 17 jaar en we zijn inmiddels 14 jaar getrouwd. We hebben 3 kinderen, Nina (11), Iris (9) en Ben (5). We wonen met zijn vijven met veel plezier in Zeist.

Ik ken Samuel uit de tijd dat hij werkzaam was bij Stad Rotterdam Verzekeringen en toen we verhuisden naar Zeist ontmoette ik hem bij onze nieuwe kerk: De Evangelie Gemeente Zeist.
Ik ben erg blij om te mogen bijdragen aan het goede doel om kinderen in Brazilië een veilige omgeving te bieden. Waardoor ze hun talenten kunnen ontplooien en onbezorgd kunnen opgroeien. Als gezin zijn we ook bevriend met Samuel en zijn gezin en zullen hen ondersteunen waar nodig zowel in Nederland als in Brazilië.

Mijn bijdrage aan de stichting is de rol van secretaris, waarbij ik zorg dat alle documenten beschikbaar en inhoudelijk op orde zijn. Ook zal ik de donateurslijst van de stichting gaan beheren.

 

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen