Gabriel da Silva

Gabriel da Silva

Mijn naam is Gabriel da Silva. Ik ben een jongen van 14 jaar en ik wil later een beter mens worden met de capaciteiten om een goed beroep te hebben. Bij de vakschool vind ik vooral de bakkersopleiding heel erg leuk. Ik ben blij dat ik dagelijks bij het project terecht kan waar ik met vrienden samen kan zijn en waar er mensen zijn die aandacht voor me hebben en me niet meteen veroordelen.

Ik zou graag een sponsor hebben in Nederland. Wilt u mijn sponsor worden?

Ja, ik wil Gabriel da Silva graag een betere toekomst biedenBehalve de foto geven wij voorkeur aan het digitaal verzenden van informatie. Mocht u alles per post willen ontvangen dan kunt u dat hieronder aangeven.
Per e-mailPer postPer post en e-mail

SEPA Machtiging
Hierbij machtig ik Stichting Nieuwe Generatie Brasil om maandelijks een bedrag van EUR 30,00 af te schrijven van onderstaande bankrekening


Voorwaarden
Stichting Nieuwe Generatie Brasil, De La Reijweg 23, 4818 BA, Breda
incassant ID: NL06ZZZ586572900000

Door ondertekening van het formulier geeft u toestemming aan stichting Nieuwe Generatie Brasil om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Nieuwe Generatie Brasil.
Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via fundakid@ng-brasil.com

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen