Vitor

Vitor

Mijn naam is Vitor. Ik ben een jongen van 11 jaar en ik wil graag een professionele voetballer worden. Toen ik jonger was, zijn er heel veel nare dingen in mijn familie gebeurd. Daardoor vond ik het heel lastig om goed mee te doen en me netjes te gedragen. Nu gaat het al veel beter en ben ik blij dat ik veel hulp en liefde krijg bij het project.

Ik zou graag een sponsor hebben in Nederland. Wilt u mijn sponsor worden?

Ja, ik wil Vitor graag een betere toekomst biedenBehalve de foto geven wij voorkeur aan het digitaal verzenden van informatie. Mocht u alles per post willen ontvangen dan kunt u dat hieronder aangeven.
Per e-mailPer postPer post en e-mail

SEPA Machtiging
Hierbij machtig ik Stichting Nieuwe Generatie Brasil om maandelijks een bedrag van EUR 30,00 af te schrijven van onderstaande bankrekening


Voorwaarden
Stichting Nieuwe Generatie Brasil, De La Reijweg 23, 4818 BA, Breda
incassant ID: NL06ZZZ586572900000

Door ondertekening van het formulier geeft u toestemming aan stichting Nieuwe Generatie Brasil om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Nieuwe Generatie Brasil.
Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via fundakid@ng-brasil.com

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen