We hebben weer een nieuwsbrief om iedereen op de hoogte te stellen van de ontwikkelingen hier in Brazilië. We krijgen vaak de vraag of het werkelijk hier in Brazilië gaat zoals de media in NL het zegt dat het gaat. Ik kan jullie helaas bevestigen dat het heftige tijden zijn. Niet alleen vanwege Corona maar ook zeker door de politieke ontrust dat hier heerst. Je kunt daarover lezen in de bijlage.

Eén van de belangrijke doelen van 2020 van stichting Nieuwe Generatie Brasil is om te groeien in naamsbekendheid. Een makkelijke manier om dit te bereiken is via Social Media. Zeker in deze tijd. U kunt ons daarbij helpen door ons te volgen via Social Media en de berichten te delen in uw eigen netwerk. Hieronder vindt u alle internetadressen van de verschillende platforms waarop we actief zijn. Een bijkomend voordeel (misschien nog wel belangrijker) is dat u dan direct op de hoogte bent van alle ontwikkelingen en activiteiten van de stichting.

Helpt u mee om het werk van onze stichting wereldwijd bekend te maken? Dit kan uiteraard ook via persoonlijk contact met iemand of door bijvoorbeeld deze mail/nieuwsbrief aan anderen door te geven.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van ons nieuwsbrief van Juli 2020