Op 14 augustus 2013 is Stichting Nieuwe Generatie Brasil opgericht. Inmiddels zijn we ruim 5 jaar verder en hebben we ook ons vijfde boekjaar afgesloten. We kijken dankbaar en trots terug op het afgelopen jaar.

Dankbaar voor alle giften die we hebben mogen ontvangen. Giften van particulieren, kerken, bedrijven en andere stichtingen (in totaal ruim EUR 108.000). We zien ieder jaar het ontvangen bedrag uit de giften stijgen. Daar zijn we dankbaar voor. We merken dat de naamsbekendheid verder toeneemt en dat is nodig, want Samuel en Laura hebben nog zoveel plannen om kinderen in Brazilië te helpen.

Trots omdat er in Brazilië ontzettend veel gerealiseerd is. Als eerste natuurlijk het openen van de deuren op 6 maart 2018. Inmiddels worden 106 kinderen dagelijks opgevangen en begeleid. Op pagina 5 tot en met 7 van ons jaarverslag kunt U het Verslag van de activiteiten in Brazilië lezen. Ook trots omdat we gestart zijn met een programma om sponsors te vinden voor de kinderen van de vakschool. Voor EUR 30 per maand investeert een donateur in de toekomst van een kind en zijn of haar omgeving.

Heeft U na het lezen van ons jaarverslag vragen of wilt U een kind sponsoren, neem dan contact op met onze stichting via info@ng-brasil.com. Immers…… Ieder kind verdient een eerlijke kans!