Jos en Ineke Koman

Jos en Ineke

We hebben ons altijd bewogen gevoeld over Brazilië sinds we er over hoorden van Klaas van de Raa. Waarom weten we niet, terwijl we toch in heel wat landen zijn geweest, is dat altijd zo gebleven. Vooral voor mij (Jos) toen ik met mijn jongste dochter een aantal weken in Natal was, werd ik zeer bewogen over de jonge vrouwen die zichzelf prostitueerden om zo in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Mijn dochter en ik zeiden tegen elkaar, “Als we de Lotto winnen, laten we wat meisjes overkomen om ze een opleiding te geven en daardoor kansen voor hen te creeëren voor een betere toekomst”. Sinds ik daar geweest ben is mij dat tot op de dag van vandaag bij gebleven. Die gedachte heb ik vaak met Ineke gedeeld en bij haar het zelfde verlangen ervaren. Als het mogelijk zou zijn willen wij daarom graag betrokken worden in het werk van Samuel en Laura, of het nu hier in Nederland is of ter plaatse in Brazilie.

Vanaf het begin dat wij door Raquel van de Raa, Samuel en later ook Laura leerden kennen klikte het goed naar ons gevoel. We kennen hen als integere en positieve mensen die met beide benen op de grond staan. Buiten hun gezonde gevoel voor humor en vriendschap zijn ze, naar onze inzichten, personen die niet alleen ideeën hebben maar ook over talenten en de wil beschikken om die ideeën uit te werken zowel geestelijk als sociaal. We hebben veel vertrouwen in ze, omdat ze het werk wat ze willen starten willen doen op de wijze die God in hun harten legt, zonder compromissen en in alle zuiverheid. Hun ideeën zijn in onze ogen bijzonder goed en sluiten aan bij ons verlangen om, die jeugd in Brazilie die weinig kansen heeft, praktisch te helpen hun talenten te ontwikkelingen voor een betere toekomst.

Wij willen in ieder geval biddend achter het werk van Samuel en Laura staan.
Daarnaast hopen we als goede vrienden hen te helpen, op de voor ons mogelijke wijze, of het nu geestelijk, sociaal of praktisch is. Onze grootste wens is om daar ter plekke wat te kunnen betekenen binnen of in samenwerking met de stichting, maar dat moet door God bevestigd worden. Zoals we hierboven lieten weten zijn we erg bewogen over de jeugd in Brazilië. Wij hebben diverse praktische talenten die binnen de stichting gebruikt zouden kunnen worden. Grafische Vormgeving, Desk Top publishing, en diverse creatieve vormen (zie b.v. www.komanart.nl).

 

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen