Het Comenius College in Rotterdam zet zich niet alleen in voor goed onderwijs in Nederland, maar heeft ook oog voor de ontwikkeling van kansarme jongeren in Brazilië. Met het organiseren van een kerstmarkt halen ze geld op voor het ondersteunen van het bouwen van een vakschool in São João del Rei, Brazilië

Kerstmarkt op 20 december

De leerlingen van de afdeling IBS (International Business School) van het Comenius College in Rotterdam, organiseren op dinsdag 20 december een kerstmarkt op hun school. Ze verkopen daar allerlei zelfgemaakte spullen en lekkere hapjes. Alle opbrengsten van de kerstmarkt zullen ten goede komen aan stichting Nieuwe Generatie Brasil en daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Ook zullen we zelf op deze avond aanwezig zijn om de bezoekers meer te vertellen over het werk van onze stichting.

Op bezoek bij het Comenius Rotterdam

Op 17 november brachten Samuel en Laura een bezoekje aan de school om aan de IBS klassen en de docenten meer te vertellen over de situatie in Brazilië en het werk dat onze stichting doet om het leven van kansarme jongeren te verbeteren. De leerlingen vonden het erg interessant en stelden veel vragen. Ze weten nu dat de opbrengst van de kerstmarkt bestemd is voor leeftijdsgenoten in Brazilië die in veel moeilijkere omstandigheden moeten opgroeien. Samen met hen hopen we op een grote opkomst op dinsdag 20 december! Het wordt vast en zeker een zeer gezellige avond.

foto_docenten voorlichting_comenius