Mariëlle Verhoeven – Secretaris


Nadat Samuel me diverse malen heeft gevraagd maak ik per 1 juni 2017 deel uit van het bestuur van de stichting. Hiervoor zat ik in het bestuur van een andere stichting die ervoor zorgt dat kinderen in één van de armste streken van India naar school kunnen. Deze stichting is inmiddels opgeheven.

Ik voel me vereerd dat ik Henk Wassink mag gaan vervangen als secretaris. Ik ken Samuel en Laura al meer dan 15 jaar en ik vind het geweldig dat Samuel zijn jeugddroom aan het verwezenlijken is.
Daarnaast vind ik dat ieder kind recht moet hebben op een goede jeugd en opleiding. Of dit nu in Nederland, India of Brazilië is. Ik wil daarom Samuel en de stichting daar zo veel mogelijk bij helpen. Dit heb ik eerst als vrijwilliger gedaan door de nieuwsbrief op te stellen, maar sinds juni 2017 dan ook als bestuurslid.
We gaan een spannende tijd tegemoet, maar zeker ook een mooie tijd….

Helpt u mee? Immers… Ieder kind verdient een eerlijke kans!