“Uit haar verschijning spreken kracht en waardigheid, de dag van morgen ziet ze lachend tegemoet. Ze spreekt wijze woorden, wat ze zegt, zijn liefdevolle lessen. Ze waakt over haar huishouding, niets doen is haar onbekend.”
Spreuken 31: 25-27

Sterke, vechtende, wijze vrouwen die hun tijd en liefde besteden aan hun kinderen, kleinkinderen en iedereen om hen heen; altijd zorgzaam en liefde zaaiend. Moeder zijn is leren en tegelijkertijd lesgeven, het is jezelf geheel geven en zelfs met slapeloze nachten, klaarstaan en dankbaar blijven.

Veel vrouwen dromen van dit moment en sommigen hebben hun kinderen al in hun armen. Anderen kijken in verwachting uit naar die grote dag.

Voor sommigen die dachten dat ze niet langer konden dromen om moeder te worden, weet dat God die droom nog steeds kan vervullen en dat je deze gave kunt ontvangen met eigen, pleeg- adoptie- of spirituele kinderen die in gebed worden verwelkomd.

Om deze reden wensen wij van Stichting Nieuwe Generatie Brasil, op deze Moederdag, alle moeders veel sterkte, moed, doorzettingsvermogen en wijsheid in deze moeilijke tijden.

Al onze liefde en solidariteit voor de moeders die hun kinderen verloren en nog steeds de pijn, het verlangen en de puurste liefde in hun hart dragen. Moeders die hun kinderen op het moment van afscheid niet de laatste knuffel konden geven, ontvang onze diepe bewondering en liefde.

Je bent dapper en heel bijzonder! Moge God jullie en alle moeders zegenen en verlichten, niet alleen op deze dag, maar voor alle andere dagen!

Met liefde, Stichting Nieuwe Generatie Brasil