We zijn verheugd om te melden dat het bestuur van stichting Nieuwe Generatie Brasil afgelopen december versterkt is met een nieuw bestuurslid. Even voorstellen:

Ik ben Diederick van Tellingen, 28 jaar, User Experience Designer van beroep en gefascineerd door usability en human computer interaction. Al vanaf de geboorte van Stichting Nieuwe Generatie Brasil in 2013 heb ik Samuel middels video’s, visuals en adviezen ondersteund in zijn reis naar de opbouw van de stichting. De indrukwekkende professionele aanpak en standvastigheid van Samuel en Laura zijn nog altijd van ongekende klasse en de stichting heeft inmiddels in zijn omgeving in Brazilië ontzettend veel positieve impact.

In december 2020 is mij gevraagd toe te treden als bestuurslid en zodoende mag ik dus onderdeel zijn ván de stichting en het mooie werk. Al enkele jaren houd ik mij bezig met het verbeteren van de online prestatie van bedrijven door als ontwerper websitebezoekers minder drempels te laten ervaren en tegelijkertijd op de juiste manier te overtuigen, waarmee de online conversie van deze bedrijven verbetert. Dit doe ik bij online marketingbureau Booming in Amsterdam voor zowel profit als non-profit bedrijven. Daarnaast geef ik bij opleidingsinstituut Competence Factory trainingen in Persuasive design, Usability Testing en Wireframing.

Ik hoop met mijn expertise de Stichting Nieuwe Generatie Brasil online beter op de kaart te zetten.