En dan ineens is het jaar om. Het is niet voor te stellen hoe snel de tijd gaat. Het lijkt zo kortgeleden dat het jaar is begonnen. Ook hier in Brazilië. Als we terugkijken op het jaar 2022 dan hebben we vooral een dankbaar en blij hart. Het was hard werken, maar oh wat hebben we weer veel kinderen en hun vaders en/of moeders kunnen ondersteunen. En wat is het toch mooi dat dit ook gezien wordt door veel mensen. Dank jullie wel hiervoor.

We zeiden het vorige keer al, maar nu kunnen we het communiceren met een concrete datum. Vanaf 14 Januari zijn we te zien op de nationale tv in Nederland. Wat een voorrecht. Via EO Metterdaad kunnen jullie een aantal wekenlang verschillende situaties zien van gezinnen die ondersteund worden door ons. Ik wil je echt aanmoedigen om dit te bekijken. Het gaat je een duidelijk beeld geven van wat we aan het doen zijn hier in Brazilië. 

Rest mij, ook namens Laura en de kinderen,  jullie een gezegende kerst te wensen en een mooi 2023. Dat jullie de vruchten mogen plukken van wat jullie gepland hebben gedurende dit jaar. 

Ontzettend bedankt voor jullie betrokkenheid en steun.

Samuel, Laura, Noa, Daví, Joëlle en Anna van de Raa

Lees hier de nieuwsbrief van december 2022