Van half december tot half januari waren we als gezin in totaal vijf weken op bezoek in Nederland. Dat lijkt veel, maar de tijd vloog razendsnel voorbij.

Na een drukke periode in Nederland met vele bezoeken en heel veel km rijden, zijn we ook weer direct vol aan de bak gegaan in Brazilië. De voorbereidingen voor het nieuwe jaar waren al meteen in volle gang en we zijn blij dat we dit jaar kunnen uitbreiden naar 220 opvangplekken voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 – 18 jaar.

Opvang aan 220 kinderen vergt heel wat meer op organisatorisch vlak dan 150 kinderen, het aantal dat we begin 2021 hadden. Alleen al het maken van een rooster was een hele puzzel voor Laura en mij, die meerdere dagen in beslag nam. Maar we zijn blij dat we konden uitbreiden, want de nood blijft onverminderd hoog.

Gelukkig ook een positief puntje: Het merendeel van de openbare scholen is sinds 7 februari weer opengegaan en de rest volgt waarschijnlijk op 21 februari. Dat betekent dat de kinderen na bijna 2 jaar eindelijk weer fysiek naar school kunnen.

Meer informatie over de afgelopen periode kun je in de nieuwsbrief vinden, maar ik wil je ook nog even wijzen op onze nieuwste vlog, waarin je een goed beeld kan krijgen van alle activiteiten die we met zoveel kinderen uitvoeren.

Bedankt voor je betrokkenheid!