Daar zijn we dan weer met een Nieuwsbrief met veel informatie over wat we aan het doen zijn en welke plannen we hebben voor de toekomst. Het blijven spannende en onzekere tijden. In september schreven we over de enorme stijging van de voedselprijzen. Toen namen we als voorbeeld een zak rijst die van 12 naar 17,50 was gestegen. Inmiddels zit de prijs op 25 tot 30 reais per zak. Echt ongekend! Daarnaast zijn de scholen nog steeds dicht en komen de kinderen niet fysiek bij elkaar. Dit heeft een groot impact op de houding van alle kinderen uit de wijk. Er is veel werk aan de winkel voor het ontwikkelingscentrum!

Eén van de belangrijke doelen van 2020 van stichting Nieuwe Generatie Brasil is om te groeien in naamsbekendheid. Een makkelijke manier om dit te bereiken is via Social Media. Zeker in deze tijd. U kunt ons daarbij helpen door ons te volgen via Social Media en de berichten te delen in uw eigen netwerk. Hieronder vindt u alle internetadressen van de verschillende platforms waarop we actief zijn. Een bijkomend voordeel (misschien nog wel belangrijker) is dat u dan direct op de hoogte bent van alle ontwikkelingen en activiteiten van de stichting.

Helpt u mee om het werk van onze stichting wereldwijd bekend te maken? Dit kan uiteraard ook via persoonlijk contact met iemand of door bijvoorbeeld deze mail/nieuwsbrief aan anderen door te geven.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van ons nieuwsbrief van November 2020