Graag deel ik een persoonlijke ervaring met u. Begin maart ben ik gestopt bij a.s.r. Ik heb 19 jaar met veel plezier bij deze Nederlandse verzekeringsmaatschappij gewerkt. Collega’s die mij een afscheidscadeautje wilden geven heb ik gevraagd om een donatie te doen aan de Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Dit heeft een donatie opgeleverd van bijna EUR 500. Mooi om te zien dat de stichting bij veel (oud-collega’s) van a.s.r. leeft! En we zijn weer een stapje in de goede richting voor de aankoop van de grond om een opvangtehuis voor kinderen te bouwen.

Sinds vorig jaar ben ik nauw betrokken bij de stichting. Ik vind het belangrijk om naast mijn dagelijkse werk iets voor één van de vele goede doelen te doen en in het bijzonder voor kinderen. De Stichting Nieuwe Generatie Brasil spreekt mij erg aan omdat zij kansarme kinderen een betere toekomst willen bieden. Als u mij nu vraagt wat ik met al mijn vrije tijd doe die ik heb, omdat ik op dit moment geen baan heb, dan kom ik tot de conclusie dat ik momenteel aardig wat tijd besteed aan de stichting. Graag help ik mee aan het fundament (de stichting in Nederland) zodat Samuel en zijn gezin begin 2016 in Brazilië kunnen starten met het verwezenlijken van hun diepste wens om kinderen in Brazilië een kans op een betere toekomst te bieden.

Ook u kunt helpen. Dat kan op veel manieren. Door bekendheid te geven aan de stichting in uw omgeving. Door geld te doneren al dan niet via een inzameling. Door kleding, speelgoed, etc. te geven voor de container die volgend jaar naar Brazilië gaat. Want ook u gunt kinderen, waarvoor dit niet zo vanzelfsprekend is toch een betere toekomst?