Vandaag, 12 augustus 2013, hebben we Stichting Nieuwe Generatie Brasil officieel bij de notaris opgericht.

Stichting Nieuwe Generatie Brasil en in het bijzonder wij, Samuel en Laura van de Raa, geloven dat ieder kind gelijke kansen verdient. Wij stoppen niet bij ‘overleven’, maar willen de kinderen/jongeren helpen ontwikkelen naar een zelfstandige en duurzame toekomst door ze (praktisch) onderwijs te geven, waarmee ze later in hun eigen onderhoud kunnen voorzien.
Onze visie is dat een kind pas iets kan leren en zich ontwikkelen als het zich veilig voelt. Vandaar dat wij willen beginnen met het creëren van een veilige plek. Een plek, waar kinderen zich veilig en geborgen voelen. Waar ze werkelijk kind kunnen zijn en vanuit de natuurlijke kinderlijke interesse zich kunnen ontwikkelen en groeien.
In Nederland is het vanzelfsprekend dat kinderen te eten hebben, goede kleding dragen en onderwijs volgen. U kunt ons helpen om deze vanzelfsprekendheid ook in landen als Brazilië te realiseren. Wilt u meer informatie over onze stichting of lopende projecten, klik dan hier en laat uw gegevens achter zodat we contact met u op kunnen nemen/houden.
Wij, als nieuwe generatie van de Raa, zetten ons in om de missie van de stichting NG Brasil uit te voeren.