Op dit grootste Pinkster evenement ooit in Nederland had onze Stichting Nieuwe Generatie Brasil een eigen stand waar we vanaf vrijdagmorgen t/m maandagmiddag mochten staan om onze stichting zichtbaar te maken, mensen te enthousiasmeren om een kind te sponsoren en jeugd te prikkelen om eens een stageperiode in Brazilië door te brengen.

Met diverse vrijwilligers hebben we om beurten de stand bemand. Het was een indrukwekkend gebeuren waar we vele honderden mensen mochten
aanspreken en folders mochten mee geven. We hebben vele fijne en bijzondere gesprekken mogen voeren. De snoep-pot was voor de kinderen een ware magneet maar moesten wel een folder meenemen voor hun ouders. Ook leerlingen en oud-leerlingen van het Willem van Oranje College, die zelf in Brazilië zijn geweest, zijn langsgekomen waar we leuke gesprekken me mochten hebben.

Voor de vrijwilligers van Stichting Nieuwe Generatie Brasil was het een leuke en enerverende tijd. Na zo’n eerste keer zullen we in de toekomst een aantal verbeterpunten aanbrengen. Hierdoor zullen we voor bezoekers nog aantrekkelijker worden om bij het werk van Stichting Nieuwe Generatie Brasil stil te staan.