Organisatie Nieuwe Generatie Brasil

De organisatie van Stichting Nieuwe Generatie Brasil bestaat uit mensen die zeer ervaren zijn met goede doelen. Als stichting worden wij ook gesteund door Evangelie Gemeente Zeist en Stichting Hij Leeft Zending, waardoor wij een goed fundament hebben om een groot werk in Brazilië op te bouwen.

De organisatie bestaat uit een Bestuur, een Adviesorgaan en vrijwilligers.

Bestuur

Het bestuur is eindverantwoordelijk voor de stichting. Binnen en naast de formele taken draagt het bestuur de missie en visie van Nieuwe Generatie Brasil uit. Daarnaast houdt het zich naast de voorwaardenscheppende activiteiten ook bezig met het bedenken, opstellen en vastleggen van inhoudelijk beleid van de stichting. Als bestuur komen we minstens 1 keer per kwartaal bij elkaar.

Adviesorgaan

Stichting Nieuwe Generatie Brasil is een Christelijk georiënteerde stichting. Naast het bestuur is er een Adviesorgaan dat zich bezig houdt met het toetsen of het beleid en de plannen van de stichting aansluiten op Bijbelse principes. De bijeenkomsten sluiten aan bij de vergaderingen van het bestuur

Vrijwilligers

De vrijwilligers helpen mee om de doelstellingen van de stichting te verwezenlijken. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen. Helpt u ook mee?

Alhoewel we een zelfstandige stichting zijn vinden we het belangrijk om gesteund te worden / samen te werken met andere stichtingen, goede doelen en/of kerken:

Evangelie Gemeente Zeist

Evangelie Gemeente Zeist gelooft dat wij als kinderen van God op allerlei gebied veel ontvangen hebben om ook veel te kunnen geven aan anderen. Kijk voor meer informatie op de website van de kerk.

Met deze organisatie verwachten we de missie en visie van Stichting Nieuwe Generatie Brasil te realiseren. Namelijk een opvang voor de kansarme kinderen in Brazilië realiseren waar ze onderwijs, voorlichting en onderdak kunnen krijgen.

Stichting Hij Leeft Zending

De Stichting Hij Leeft Zending is een onafhankelijk geloofswerk, “tot opbouw van het Lichaam van Christus”. Hoofddoel is altijd nog wereldzending en het verkondigen van het evangelie van de Here Jezus Christus met alle mogelijke middelen. De organisatie bestaat uit vrijwel uitsluitend vrijwilligers en wordt financieel ondersteund door giften van vrienden en zendingspartners.
Internationaal is Hij Leeft Zending bekend als He Lives Ministries.

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen