Organiseer een activiteit

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert, samen met verschillende vrijwilligers/ambassadeurs, vele activiteiten om naamsbekendheid op te bouwen en geld in te zamelen voor het bereiken van de doelstellingen van de stichting. U kunt onder dit “kopje” alle activiteiten vinden van de stichting. Onze recente activiteiten waren zeer succesvol. Lees hier over onze Zumba Marathon op 12 april, de sponsorloop in Zeist van 8 november en bij het sportevenement in Brasschaat op 16 november barstte de sporthal bijna uit z’n voegen.

Bent u enthousiast geworden om Stichting Nieuwe Generatie Brasil te ondersteunen en wilt u dit op uw eigen manier doen? Hiervoor zijn vele mogelijkheden, zoals de georganiseerde sportevenementen, uitvoeren van klusjes en dergelijke. Indien u wilt hebben wij een aantal suggesties voor u. Wilt u iets doen, maar weet u niet goed wat en hoe? Wij denken graag met u mee! Neemt u daarvoor contact op met onze voorzitter Samuel van de Raa (06 – 5431 7427) of vul het contactformulier in.

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen