Periodieke schenking

Wilt u meer doen met hetzelfde geld? Denk dan aan steun via een schriftelijke overeenkomst tussen u en onze stichting. Wie minimaal vijf jaar achter elkaar een vast bedrag aan Stichting Nieuwe Generatie Brasil schenkt via een schriftelijke overeenkomst kan de schenkingen zonder beperkingen volledig van de belasting aftrekken.

Met een schenking via een overeenkomst kunt u het bedrag volledig aftrekken van uw belastbare inkomen. Afhankelijk van uw inkomen en leeftijd ontvangt u 16% tot 52% van de schenking terug. Bij uw aangifte inkomstenbelasting dient u de betaling van een termijn op te geven als ‘periodieke gift’. Jaarlijks vinkt u bij uw belastingaangifte onder het kopje aftrekposten aan dat u een gift/schenking heeft gedaan. U vult uw gegevens van de schenking in bij periodieke giften. Het kan zijn dat de belastingdienst vraagt om bewijsstukken van de gift. In dat geval stuurt u een kopie van de overeenkomst en een kopie van uw bankafschrift van de schenking.

De opmaak van een overeenkomst heeft voordelen voor ons en voor u: wij zijn verzekerd van financiële steun en u bent verzekerd van een belastingaftrek! Misschien bent u wel bereid ook uw belastingvoordeel te schenken.
Indien u nog vragen heeft over een periodieke schenking via een overeenkomst, neem dan contact met Arja Hilberdink van onze stichting op via 06 – 2245 1866 of arja.hilberdink@ng-brasil.com.

Hoe werkt de overeenkomst?

  • U schenkt jaarlijks – dat mag natuurlijk ook in termijnen – een vast bedrag aan Stichting Nieuwe Generatie Brasil.
  • U geeft voor minimaal 5 jaar achter elkaar. (langer mag)
  • De hoogte van het (jaar-)bedrag bepaalt u zelf.
  • U gebruikt de standaard overeenkomst van de Belastingdienst (opent in nieuw scherm).
  • Vul beide overeenkomsten in en onderteken deze, één exemplaar is voor uw administratie en één exemplaar is voor Stichting Nieuwe Generatie Brasil.

Het is belangrijk dat u beide overeenkomsten aan Stichting Nieuwe Generatie Brasil toestuurt (De la Reijweg 23, 4818 BA Breda of penningmeester@ng-brasil.nl). Na verwerking en ondertekening ontvangt u het ‘exemplaar voor schenker’ ten behoeve van uw administratie van ons retour. Wij zullen de overeenkomst ondermeer van enkele codes voorzien die u later bij uw belastingaangifte moet invullen.

Bankgegevens

Naam: Stichting Nieuwe Generatie Brasil
Bankrekening: NL03 ABNA 0545 4225 82
ovv: Uw naam, adres en uw e-mail.

Wij, en ook de kinderen in Brazilië, zijn u erg dankbaar met uw structurele bijdrage. U zorgt hiermee voor continuïteit in ons werk voor de kansarme kinderen in Brazilië.

 

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen