1 oktober spectaculair dansfeest in Kalmthout

Nog maar 4 maanden en dan verhuizen Samuel en Laura naar Brazilië om de bouw van het tehuis te begeleiden en daadwerkelijk te starten met de opvang van kinderen en hen de kansen te bieden die wij hier in Nederland en België als vanzelfsprekend ervaren.

OGOS organiseert in oktober samen met tunrnclub Gym-Harop 2 evenementen met als belangrijkste doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting. Hiernaast willen we tijdens deze 2 evenementen vooral zoveel mogelijk plezier maken met z’n allen.

Dansfeest 1 oktoberOp 1 OKTOBER vindt een benefiet dansfeest plaats in de Mimuze in Kalmthout. De avond staat in het teken van het optreden van de coverband Sticky Notes. Dit spectaculaire optreden wordt vooraf gegaan door een optreden van Sunday Morning als voorprogramma. De avond wordt begeleid door de Latin muziek van de super toffe Nederlandse DJ FerrisDeejay die al op vele podiums heeft gestaan. Deze optredens staan garant voor een avond vol dansplezier, dus nodig uw vrienden en familie uit voor deze topavond!

Er is een hapjesbar en een cocktailbar om het energieniveau op peil te houden. De toegang kost slechts 5 euro, dus kom met iedereen die u kent en steun de stichting!

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier. U ontvangt dan een email met uitleg over de betaling en een link naar de Facebook pagina van het evenement waar we u op de hoogte zullen houden.
 

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen