16 oktober Zumba marathon in Brasschaat

Nog maar 4 maanden en dan verhuizen Samuel en Laura naar Brazilië om de bouw van het tehuis te begeleiden en daadwerkelijk te starten met de opvang van kinderen en hen de kansen te bieden die wij hier in Nederland en België als vanzelfsprekend ervaren.

OGOS organiseert in oktober samen met tunrnclub Gym-Harop 2 evenementen met als belangrijkste doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting. Hiernaast willen we tijdens deze 2 evenementen vooral zoveel mogelijk plezier maken met z’n allen.

15 oktober Zumba marathon in BrasschaatOp 16 OKTOBER vindt een Zumba marathon plaats in Brasschaat, groter, grootser, gekker en minimaal net zo leuk als alle voorgaande edities. Maar liefst 7 instructeurs zullen jullie je in het zweet laten werken: Kim Kennes, Dani Pires, Wendy Wdx, Harrie Dekkers, Marlies Cocquyt, Mireille Termolle, Carinne Podgorz, Patricia Pokrivac en Meriellen van de Raa.

Een kaartje kost in de voorverkoop €10,- en aan de deur €12,50.

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier. Je ontvangt dan een email met uitleg over de betaling en een link naar de Facebook pagina van het evenement waar we je op de hoogte zullen houden (https://www.facebook.com/events/1166006183438288/).

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen