7 februari: benefiet diner Braziliaanse stijl

Dit wilt u niet missen: op 7 februari organiseren we een benefietdiner in Braziliaanse stijl.

NGB flyer Benefietdiner v2 smallWij geloven dat “Ieder kind een eerlijke kans verdient” en daar vechten we voor. Wist u dat 1 op de 8 kinderen in Brazilië geen plek heeft om te wonen, slapen en eten? En dan nog niet te spreken over de vele kinderen die wel een woning hebben, maar leven in bendes waar drugs, criminaliteit en kinderprostitutie aan de orde van de dag zijn. Wij mogen in Nederland (en Europa) dankbaar zijn voor het feit dat we in zoveel betere omstandigheden leven.

Geniet op 7 februari mee van een heerlijk Braziliaanse diner, leuk gezelschap en fantastische muziek. De middag/avond wordt georganiseerd door Raquel van de Raa en de muziek wordt verzorgd door niemand minder dan Sanne Kleis-Kok en Jefta Hagenaar.

Daarbij steunt u ook Stichting Nieuwe Generatie Brasil met het bouwen van het eerste kindertehuis, om kinderen in Brazilië een beter toekomstperspectief te bieden.

Jefta betovert met zijn prachtige pianospel ons van leuke en mooie muziek, terwijl professioneel zangeres Sanne ons alvast een voorproefje geeft van haar CD die binnenkort uitkomt. Kijk voor meer informatie op de website Voordekunst.

U betaalt slechts €30,- per persoon en u krijgt daarvoor een heerlijk diner, inclusief dessertbuffet en muziek. Drank is niet inbegrepen, maar hiervoor kunt u ter plekke consumptiebonnen aanschaffen. De gehele opbrengst komt ten goede aan de stichting.

Graag heffen we samen met u het glas op een heerlijke en muzikale avond, zondag 7 februari. Bent u erbij? U kunt zich nu inschrijven via het formulier onderaan deze pagina.

Adres: Citadel, Bergweg 6 in Zeist
Datum: Zondag 7 februari 2016
Tijd: 15:00

Na uw inschrijving krijgt u instructies over uw betaling.

Wilt u direct betalen via iDeal, volg dan deze link (u bent dan ook automatisch ingeschreven)

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

PS: als u er niet bij kunt zijn kunt u tòch de stichting steunen

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen