Bouw mee aan een betere toekomst!

  • Update op 14-8-2016 100% 100%
Stand van zaken verkoop virtuele bakstenen (15.000/15.000). Het doel is bereikt!!

bakstenenElke dag wenden veel kinderen in Brazilië zich noodgedwongen tot drugs, straatbende en/of prostitutie; soms zelfs al op 6-jarige leeftijd! Puur en alleen omdat zij geen andere mogelijkheid zien om te overleven. 1 op de 7 Brazilianen kan niet lezen en schrijven. 1 op de 8 kinderen leeft op straat. Wij kunnen hier een einde aan maken mét uw hulp!

“Scholing = motor van de toekomst”

Dit doen wij door het bouwen van een vakschool in São João del Rei, gericht op praktijkonderwijs, vergelijkbaar met het Nederlandse MBO. Zo leren jongeren een beroep waarmee zij later ‘hun eigen boterham kunnen verdienen’. Klik hier om meer over dit project te lezen. Meebouwen aan deze school betekent meebouwen aan hun toekomst. U bouwt mee door ‘virtuele bakstenen’ te kopen waarmee wij steen voor steen de school kunnen opbouwen.

Doneer 10 bakstenen voor €3,20

De aannemer in Brazilië verwacht ongeveer 15.000 stenen nodig te hebben om het gebouw te voltooien. Dit komt omgerekend neer op €4.740,-. De kosten per baksteen zijn €0,32. De bakstenen verkopen we per 10-tal. U kunt dus al met €3,20 meehelpen om het gebouw neer te zetten. Een veelvoud van dit bedrag mag uiteraard ook: Iedereen die voor €100 of meer bakstenen doneert, krijgt een plek op de speciale “Donatie Muur” in het gebouw.

Uw steentje bijdragen? Graag! U kunt op 2 manieren mee doen:

  1. Direct geld overmaken naar NL03 ABNA 0545 4225 82 t.n.v. Stichting Nieuwe Generatie Brasil o.v.v.: uw naam en hoeveel bakstenen u wilt kopen (per 10-tal)
  2. Hieronder kunt u direct 10-tal(len) bakstenen kopen en betalen via iDeal

In beide gevallen vragen we u om ook een mail te sturen naar info@ng-brasil.nl met de mededeling dat u meedoet. Zo kunnen we u op de hoogte te houden van de vorderingen van deze actie en het bouwproces in Brazilië.

Wilde Ganzen

Een gebouw bestaat uit meer dan stenen alleen. De complete kosten voor het realiseren van de vakschool zijn geschat op €122.000. De bakstenen zijn hier een onderdeel van. Hoever we met de financiering van het hele project zijn, kunt u volgen via deze site. We hebben al grote stappen gezet. Eén daarvan is dat stichting Wilde Ganzen ons project geadopteerd heeft. Voor elke €3,20 die bij deze actie gedoneerd wordt, voegt Wilde Ganzen hier €1,60 aan toe!

Stichting Nieuwe Generatie Brasil

Vanuit Stichting Nieuwe Generatie Brasil zetten wij ons in om kansarme kinderen in Brazilië een kansrijke toekomst te bieden, gericht op leven in plaats van óverleven. Stichting Nieuwe Generatie Brasil gelooft dat ieder kind een eerlijke kans verdient!

Doneer nu

Via onderstaande afbeeldingen kunt u direct bakstenen doneren (per 10 of per 300).

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen