Deelproject 1: Voorbereiding bouw

Dit deelproject is onderdeel van het project Tehuis bouwen (klik voor meer informatie).

Zoals u op de foto kunt zien is het terrein nog niet geschikt om met de bouw te beginnen. Het terrein ligt in een gebied net buiten het bewoonde gebied. In deze omgeving is nog meer woningbouw (veelal sociale) gepland, een zeer geschikte locatie om ons tehuis neer te zetten. Wel zal het terrein gereed gemaakt dienen te worden voor de bouw. In overleg met de gemeente en rekening houdend met onze wensen wordt hiervoor een plan gemaakt dat voldoet aan alle geldende Braziliaanse normen. Het deelproject bouwrijp maken van het terrein is een dure aangelegenheid en zal aardig wat geld gaan kosten.

Als deelproject 1 is afgerond, is het terrein klaar voor de bouw en voorzien van de volledige infrastructuur. Verder zal het terrein voorzien zijn van de fundering voor het eerste gebouw (grote aula/eetzaal, aangrenzende keuken en opslag) en wordt het terrein beplant met (fruit)bomen en struiken.

Hieronder kunt u volgen hoeveel giften we hebben gekregen voor het uitvoeren van dit project (update 30 september 2015). Wij willen u vragen ons te steunen, juist voor deze belangrijke fase.

Helpt u mee? Steun ons via paypal of iDeal

Helpt u mee om het tehuis te realiseren? Help ons dan door geld naar ons over te maken via paypal of iDeal.
Als u op de paypal knop drukt, komt u op een pagina van paypal. Hebt u geen paypal account? Geen probleem. Ook zonder account kunt u direct via uw credit card geld overmaken.
Doneren via iDeal gaat op dit moment via een soort webshop. U kunt eerst het bedrag invullen en vervolgens afrekenen. Daarbij kiest u voor de optie iDeal.


 

Het laatste nieuws over dit project:

  • (35.529 - 122.000) 29% (35.529 - 122.000) 29%

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen