Help een doos naar Brazilië

  • Update op 1-10-2019 76% 76%
Stand van zaken verkoop virtuele bananendozen (834 van 1.100 stuks). 

rozenactieElke dag wenden veel kinderen in Brazilië zich noodgedwongen tot drugs, straatbende en/of prostitutie; soms zelfs al op 6-jarige leeftijd! Puur en alleen omdat zij geen andere mogelijkheid zien om te overleven. 1 op de 7 Brazilianen kan niet lezen en schrijven. 1 op de 8 kinderen leeft op straat. Wij kunnen hier een einde aan maken mét uw hulp! 

Stichting Nieuwe Generatie Brasil

Vanuit Stichting Nieuwe Generatie Brasil zetten wij ons in om kansarme kinderen in Brazilië een kansrijke toekomst te bieden, gericht op leven in plaats van óverleven. Stichting Nieuwe Generatie Brasil gelooft dat ieder kind een eerlijke kans verdient!

U kunt ons helpen! 

Al vanaf de start van de stichting Nieuwe Generatie Brasil in 2013 worden tweedehands goederen ingezameld om in een 40ft-container naar Brazilië te versturen. Velen hebben daar aan bijgedragen en daar zijn wij heel dankbaar voor. In Brazilië worden de spullen direct gebruikt of verkocht. De opbrengsten uit de verkoop komen ten gunste van de kinderen van de vakschool. Echter, het transport van de container kost veel geld, maar is wel nodig om de goederen die door zo vele betrokken en bewogen donateurs zijn aangeleverd ook daadwerkelijk op de plaats van bestemming te krijgen. Daarom doen we een beroep op uw hulp in de vorm van een Dozenactie. 

Voor de bouw van de vakschool hebben wij onze ‘stenenactie’ gevoerd. Om het transport van de container mogelijk te maken voeren we nu een vergelijkbare actie:

Dozenactie Doneer 5 of 20 virtuele dozen

De container bevat meer dan 1.100 bananendozen met goederen. De mogelijkheden om bij te dragen in de kosten van het transport van de container zijn:

  • 5 dozen EUR 25,–
  • 20 dozen EUR 90,–

Voor iedere 20 dozen die U sponsort ontvangt U van ons een ketting die gemaakt is door onze kinderen in São João del Rei. U kunt op 2 manieren mee doen: 

  1. Direct geld overmaken naar NL03 ABNA 0545 4225 82 t.n.v. Stichting Nieuwe Generatie Brasil o.v.v.: uw naam en hoeveel bananendozen u wilt kopen (per 5 of 20-tal)
  2. Hieronder kunt u direct virtuele bananendozen kopen en betalen via iDeal 

In beide gevallen vragen we u om ook een mail te sturen naar info@ng-brasil.nl met de mededeling dat u meedoet. Zo kunnen we u op de hoogte te houden van de vorderingen van deze actie. Wij en alle donateurs van de goederen zijn U dankbaar dat U het transport mogelijk maakt.

Doneer nu

Via onderstaande afbeeldingen kunt u direct meedoen met de dozenactie.

 

 

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!