Geef jongeren de kans om een vak te leren

Helpt u mee zodat de kansarme jongeren in Brazilië een vak kunnen leren?

In september 2016 zijn we daadwerkelijk begonnen met het bouwen van de vakschool in São João del Rei, Brazilië. Nu, een jaar later, nadert de bouw al vrijwel zijn voltooiing en zal de inauguratie plaatsvinden op zaterdag 25 november. Mede dankzij de sponsoring van stichting de Wilde Ganzen en de donaties van heel veel particulieren, kerken en bedrijven, hebben we afgelopen jaar de bouw kunnen financieren.
Maar daarmee zijn we er nog niet: Nu is het tijd voor de inrichting. Ook hierbij vragen we weer uw hulp: We hebben inmiddels vrijwel alle kosten voor de inrichting in kaart gebracht en omgerekend.
Als stichting streven we ernaar om zo transparant mogelijk te werken: We willen dat het voor iedereen duidelijk is wat we met het opgehaalde geld doen. Daarom hebben we ook deze keer weer een actie waarbij u precies kunt zien waaraan uw geld besteed zal worden.
Hieronder vindt u, in volgorde van prioriteit, de verschillende onderdelen die we nodig hebben om na de opening ook daadwerkelijk van start te kunnen gaan.

 

Breng licht en veiligheid

Het belangrijkste project waar we zo snel mogelijk mee aan de slag moeten gaan is de aanleg van alle elektra, licht en bliksemafleiding (heel belangrijk voor een hoog gebouw, op een berg, in een land waar het veel onweert). Gelijktijdig zullen ook de netwerkkabels alvast door het gebouw worden aangelegd. Inmiddels hebben we ook een ervaren elektricien gevonden die een gedetailleerde offerte heeft uitgebracht, waardoor we ook de kosten voor de installatie hebben verrekend in de prijs voor de verschillende onderdelen. U kunt al meehelpen vanaf €2,60

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

  • Update 22-10-2017 71% 71%
Totaal gedoneerd voor aanschaf en installatie elektra, licht, bliksemafleiding en internet (€6629,- van €9130,-)

 

Met gordijnen maken we de aula geluidsisolerend en multifunctioneel

Het bovenste gedeelte van de muren van de multifunctionele ruimte bestaat uit golfplaten. Deze worden aan de binnenkant aangekleed met gordijnen. De ruimte zelf kan met gordijnen ingedeeld worden in verschillende aparte ruimtes, zodat de ruimte voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

  • Update 22-10-2017 70% 70%
Totaal gedoneerd voor gordijnen en gordijnrails (€1617,- van €2300,-)

 

Leskeuken en bakkerij (gereserveerd)

In de leskeuken en bakkerij kunnen we verschillende opleidingen aanbieden én de gemaakte producten gebruiken we om maaltijden aan de jongeren te geven en om te verkopen aan de buurt. Er is namelijk geen bakkerij in de buurt, terwijl hier wel veel behoefte aan is. Op deze manier combineren we opleiding, voeding en inkomsten genereren. In totaal hebben we zo’n €10.000 nodig voor de complete inrichting. Op dit moment zijn we in gesprek met een stichting die deze inrichting volledig wil doneren. Fantastisch! Binnenkort horen we hier meer over.

  • Update 22-10-2017 100% 100%
Totaal gereserveerd voor de leskeuken (€10.000,- van €10.000,-)

 

Geluidsinstallatie

Om de grote, multifunctionele ruimte te kunnen gebruiken voor evenementen en voorstellingen, is het ook belangrijk om een geluidsinstallatie te hebben. We zijn enorm blij dat er twee bedrijven bereid zijn geweest om deze geluidsinstallatie te sponsoren. Boxless en Quint Wellington Redwood: Hartelijk bedankt voor jullie steun!

  • Update 22-10-2017 100% 100%
Totaal gedoneerd voor de geluidsinstallatie (€5.300,- van €5.300,-)

 

Tafels en stoelen

Een belangrijk onderdeel van de inrichting zijn natuurlijk de tafels en stoelen. Een grote investering ook. De tafels worden ingezet als eettafel én als werktafel om bijvoorbeeld huiswerk aan te maken en (bij)les te volgen.
We hebben gekozen voor grote tafels om de nadruk op samenwerken (en samen eten) te leggen.
De tafels zullen gemaakt worden door de meubelmakerij van Agua Viva, een stichting in de naastgelegen plaats Ritapolis die geleid wordt door Wim en Daniëlle. Deze stichting richt zich vooral op de verslaafdenzorg.
Op deze manier kunt u met de donatie van een tafel 2 goede doelen steunen: Onze vakschool én het project in Ritapolis!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

  • Update 06-11-2017 0% 0%
Totaal gedoneerd voor de tafels en stoelen (€0,- van €7.510,-)

 

Reeds gedoneerde onderdelen

Inmiddels loopt de actie om de vakschool in te richten voorspoedig en zijn er al aardig wat onderdelen gedoneerd. Hieronder een overzicht van alle artikelen die al “uitverkocht” zijn.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Overige onderdelen

Binnenkort zullen hier nog meer te doneren onderdelen verschijnen, zoals alle tafels en stoelen, materialen en meubels voor de opleidingen tot schoonheidsspecialist/kapper en voor lessen in handvaardigheid.
 

Vast bedrag doneren

Wilt u liever een vast bedrag doneren zonder een specifiek onderdeel uit te kiezen, dan kan dat door een eenmalige donatie te doen via bankoverschrijving of iDeal. Voor iDeal kies een bedrag hieronder (meerdere keren een bedrag kiezen kan ook)
Hartelijk bedankt voor uw steun!

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen