Nodig ons uit voor een presentatie

Wij vinden het heel belangrijk om kinderen/jongeren te betrekken bij ons werk. Daarom komen wij graag langs op scholen of bij kinder-/jeugdgroepen om een presentatie te geven. Dit kan natuurlijk ook gekoppeld worden aan een activiteit om geld in te zamelen, zoals een sponsorloop of een spaaractie.

Enkele voorbeelden:

presentatie-kerk-lauraOp basisschool Prins Bernhard in Tilburg hebben de kinderen met hun jaarlijkse sponsorloop bijna 3000 euro opgehaald voor de stichting. Voorafgaand aan de sponsorloop heeft Laura van de Raa presentaties gegeven aan alle klassen. Hierdoor waren de kinderen extra betrokken bij “het goede doel” en hebben ze extra hun best gedaan om sponsors te vinden.
Natuurlijk zijn we blij met de fantastische opbrengst, maar wat we minstens net zo belangrijk vinden, is dat we al deze kinderen een kijkje hebben kunnen geven in een andere wereld. Het besef dat wat wij hier in Nederland allemaal zo gewoon vinden, dat dat voor andere kinderen helemaal niet zo vanzelfsprekend is.

DSC_0445De kinderen uit groep 7&8 van de kinderdienst van Evangelie Gemeente Zeist, nemen iedere zondag geld mee voor een goed doel. De komende tijd zullen ze geld inzamelen om de container met kleding en speelgoed te kunnen versturen naar Brazilië: doos voor doos.
De kosten voor de container zijn omgerekend naar een bedrag van 10 euro per (bananen)doos. Zo is het voor de kinderen tastbaar waar ze voor sparen.
Ook hier hebben wij een presentatie gegeven om te laten zien hoe kinderen in Brazilië leven en wat wij doen om ze meer kansen te geven.

 

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen