Plavuizenactie: Helpt u de weg naar de vakschool te plaveien? (afgesloten)

  • Update op 2-8-2017 100% 100%
Stand van zaken verkoop virtuele plavuizen (530/1160 m2).

Helpt u de weg naar de vakschool te plaveien? (dit project is afgesloten)

2016 is een bijzonder jaar geweest. Na maanden van voorbereiding, zijn we in april officieel een samenwerking aangegaan met stichting Wilde Ganzen voor de bouw van de vakschool in São João del Rei. We hadden in totaal €122.000 nodig en de Wilde Ganzen gaan hier ruim €40.000 van sponsoren als wij de overige ruim €80.000 weten in te zamelen. Toen konden we dus aan de slag!

Een tehuis wordt een thuis met een mooie plavuis

Als stichting streven we ernaar om zo transparant mogelijk te werken: We willen dat het voor iedereen duidelijk is wat we met het opgehaalde geld doen. Daarom hebben we een aantal acties bedacht om het enorme bedrag van €122.000 op te delen in kleinere behapbare stukjes. Zo was er de bakstenen actie, waar mensen voor €3,20 virtuele sets van 10 bakstenen konden doneren en later een ijzerstaven actie om al het ijzerwerk aan te schaffen. Verder werden er ook nog activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen en mochten we van verschillende organisaties en particulieren ook nog mooie giften ontvangen. Daarom kunnen we nu melden dat de financiering van dit grote project bijna rond is!

Met deze vakschool bieden we kansarme jongeren een kansrijke toekomst

Ondertussen begon het voorbereidende werk in Brazilië (overdracht van het terrein, bouwvergunning en andere formele zaken) ook op te schieten en konden we in september 2016 al van start met de bouw. Aan de foto’s (van eind 2016) kunt u zien dat de bouwers al vergevorderd zijn met het bouwen van de grote multifunctionele ruimte, de toiletten en administratieve ruimte. Daarnaast wordt er ook nog een leskeuken en een winkeltje gebouwd.
Deze actie is de laatste inzamelingsactie voor dit project: De afwerking met tegels van alle vloeren in het gebouw en van de muren in de toiletten en leskeuken.
Door mee te doen aan deze actie, helpt u dus niet alleen mee om de fondsenwerving af te ronden, maar ook aan een steengoede afwerking van het gebouw zelf!

Sponsor een m2 tegels voor €11,50

We hebben zo’n 860 m2 aan vloertegels en 300 m2 aan muurtegels nodig. In totaal dus zo’n 1160 m2. We hebben uitgerekend dat de kosten per m2 uitkomen op zo’n €11,50. Helpt u de weg naar de vakschool te plaveien en sponsort u ook een (paar) m2 tegels mee?

U kunt op 2 manieren mee doen:

  1. Direct geld overmaken naar NL03 ABNA 0545 4225 82 t.n.v. Stichting Nieuwe Generatie Brasil o.v.v.: plavuizenactie en uw naam
  2. Hieronder kunt u direct plavuizen kopen en betalen via iDeal of Credit Card

In beide gevallen vragen we u om ook een mail te sturen naar info@ng-brasil.nl met de mededeling dat u meedoet. Zo kunnen we u op de hoogte te houden van de vorderingen van deze actie en het bouwproces in Brazilië.

Als u 9 m2 tegels of meer sponsort, krijgt u een plekje op onze speciale donatiemuur die een centrale plek in de vakschool krijgt.

Wilde Ganzen

De complete kosten voor het realiseren van de vakschool zijn geschat op €122.000. De plavuizen zijn hier een onderdeel van. Hoever we met de financiering van het hele project zijn, kunt u volgen via deze site. We hebben al grote stappen gezet. Eén daarvan is dat stichting Wilde Ganzen ons project geadopteerd heeft. Voor elke €11,50 die bij deze actie gedoneerd wordt, voegt Wilde Ganzen hier €5,75 aan toe!

Stichting Nieuwe Generatie Brasil

Vanuit Stichting Nieuwe Generatie Brasil zetten wij ons in om kansarme kinderen in Brazilië een kansrijke toekomst te bieden, gericht op leven in plaats van óverleven. Stichting Nieuwe Generatie Brasil gelooft dat ieder kind een eerlijke kans verdient!

Doneer nu

Via onderstaande afbeeldingen kunt u direct plavuizen doneren.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen